Известие

Collapse
No announcement yet.

alfa 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• alfa 147

az sum nova i naistina ne razbiram ot koli.dneska obikolih edna,dve avtoku6ti i si haresah edna alfa 147 twin sparks 2001 godina .nz oba4e dali si zaslujava skupa li e poddrujkata,dava li mng defekti izob6to kvo mojete da mi kajete za neq.mersi predvaritelno

Здрасти тук пишем на кирилица. Погледни първо тук
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=613
    После виж тук
    http://clubalfaromeo.com/forum/announcement.php?f=25
    Теми като твоята бол. Ползвай търсачката. Ето една примерна такава:
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=25126
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Здравей Мариела!!!
      И аз съм си харесал този модел, но не мога да се реша още. За фирмата Алфа Ромео съм чувал много неща! Имам познати които са притежатели на тази марка и са доволни, а има и такива които ме разубеждават да давам пари за 147. Има също така и много хора които си нямат ни най-малка представа за какво става въпрос а само са чували "това онова" и говорят лошо за марката. Та коя кола за 10-тина хиляди лева няма да се разваля и т.н. Те чисто нови коли се развалят пък камоли....
      Номера е да попаднеш на кола, която е "гледана" и тогава (уж) разходите ти по нея ще са по малко.
      147 е хубава кола, нито много малка нито голяма! Красива е спор няма! Повечето хора, които имат възможност да си купят кола от този клас ще скочат на голф 4 или ауди а3, от които на мен лично вече ми се повръща. Успех в избора!

Comment

благодаря ти все още се колебая но дано да случа-просто се влюбих в тази кола !

Comment

Колежке моята приятелка като се качи на моята да я кара ми каза :Аз друга кола не искам.А си беше харесала пежо 206,рено клио и др. в този клас.Така че въобще няма да сгреши в избора си за алфа 147 1.6 това е колата за теб,и гледай да е с мотора който е 120кс този е най-добрият варянт.Успех в търсенето.
          Алфа Ромео 147-2.0 16V 2002g-ГИ
          The pleasure of driving Alfa Romeo!

Comment

Колега,

защо мислиш, че 120 коня мотора е най-добрият избор? Според мен ( аз карам 1,6 120 коня мотор) в по-големият двигател 150 коня 2.0 е истината...малко съжалявам, че си взех този но пък беше без почти никакви забележки...
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
              Колега,

защо мислиш, че 120 коня мотора е най-добрият избор? Според мен ( аз карам 1,6 120 коня мотор) в по-големият двигател 150 коня 2.0 е истината...малко съжалявам, че си взех този но пък беше без почти никакви забележки...
              Колега аз това го споменавам за жена,а не за мъжете,то логично е че е по-добре да си вземеш 2.0 150 къвто карам аз.
              Алфа Ромео 147-2.0 16V 2002g-ГИ
              The pleasure of driving Alfa Romeo!

Comment

Първоначално публикувано от mariela Покажи съобщение
                az sum nova i naistina ne razbiram ot koli.dneska obikolih edna,dve avtoku6ti i si haresah edna alfa 147 twin sparks 2001 godina .nz oba4e dali si zaslujava skupa li e poddrujkata,dava li mng defekti izob6to kvo mojete da mi kajete za neq.mersi predvaritelno
                колежке много рядко можеш да попаднеш на "сносна" кола нов внос!!! ние българите сме такива че ... не ми се говори

Успех!!!
                156 2.0 т.с. '00 черната стрела /вече само черна/
                sigpic

Comment

147

Задължително е според мен да не е нов внос, или ако е - да не е от Италия, или "Швейцария". По-добре да се търси някоя "форумна" колица, гледана като кралица. Иначе филмът е страшен- личен опит. Говорим за ремонти, съизмерими с цената на колата, дори превишаващи я. Иначе 147 2.0 със селеспийд е почти задължително- при положение, че го има този вариант, какво да се гледат 1.6, 1.8 и т.н. Освен ако не е дизел де... Поздрави и успех с покупката
                  Alfa Romeo 156 2.0 '99 Selespeed
                  ALFA- Always Looking For Assistance

Comment

1) Стига с тия заучени фрази вече! Да не от Италия ма да е от Германия. Ама от малък град да е, ма лекар да я е карал, възрастен, ерген(да няма деца) и т.н. И като е от Италия кво стаа много ми е интересно?
                    2) 147 с 1.8 няма!

Comment

Ами какво става, все едно и също!!! Сценарият е написан отдавна, пътят е добре утъпкан. Колянови валове за тези двигатели се харчат като топъл хляб, или и това не е вярно и е добре научена фраза, а??? Моля, без фанатизми на тема "здравата и непоклатима Алфа Ромео"!!! Истината е една- двигателят си иска добро гледане, което в Италия рядко му се случва! Това е!!!

Comment

Първоначално публикувано от Sam76 Покажи съобщение
                        Колянови валове за тези двигатели се харчат като топъл хляб, или и това не е вярно и е добре научена фраза, а???
                        Ти как мислиш дали не е? Божкеее... Не ви ли писва да слушате и повтаряте едно и също? Ма както и да е разбрах в Италия единствената цел на потребителя е да потроши колата, а в Германия масло се сменя на всяка четна дата...

Comment

Хахаха... колега, каквото казвам, го казвам от личен опит. Примерно пробвай да намериш читав колянов вал втора ръка... Става, но със записване на номер за опашката... После пробвай и нов да намериш... Абе пожелавам ти никога да не ти потрябва. Иначе двигателят, специално 2.0 си е много здрав, нооо... не знам защо са решили да намалят площта на цедката на маслената помпа 3 пъти- и сега е колкото длан... Сменяй си редовно масълцето и дано нямаш проблеми. Поздрави!!!

Comment

Working...
                          X